Nejnovější recenze ze sekce Výrobníky ledu
Cena, skladný rozměr.
Klarstein TK49-ChillOut-SL
Oldřiška
Přidáno: 19. července 2024
(naposledy upraveno 19. července 2024)
Zakoupeno v electronic-star.cz
kostky jsou velice malé a málo namražené, rychle se rozpouští, výroba na jeden drink trvá poměrně dlouho, a co je zásadní, špatná obsluha, mnohokrát musíte zmáčnout jeden cuplík na vše, než se přístroj vůbec sepne
- rychlý
SILVERCREST SEMK 105 B2
Přidáno: 19. července 2024
(naposledy upraveno 19. července 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- výborný výrobník - používáme hojně během celého roku
- Vyrábí opravdu pořád
- Velké kostky,malé jsme ani nezkoušeli
- Jednoduchá obsluha
- Trošku větší než jsme čekali,i když jsme ho viděli i naživo přes nákupem,zabere dost místa
- Když mu dojde voda,nejde vypnout,musí se nejprve voda třeba jen trošku doplnit a pak lze vypnout
Vyhovuje po všech stránkách.Pokud vyrobíme více ledu,dáváme ho do lednice v uzavřených plastových miskách a máme ho v horkých dnech k dispozici stále.
- Produkt znám, takže max. spokojenost. Měl jsem v černé barvě, ale při vápenatější vodě jdou vidět mapy, bílá barva ideální.
Zatím máme pár dní, ale funguje vše jak má. Spokojenost.
pomalá výroba ledových kostiček, ihned se musí přemístit do mrazáku jinak se roztečou. Nesmí se nechat v zásobníku ledu .
- Rychlý, skoro žádná údržba,
- Trochu hlučnější, a větší než jsem čekal
Celkem fajn výrobek pracuje jak mám košík na led poměrně hluboký, takže se nezastaví když má jen deset kostek. Na party s přáteli vám nikdy nedojde led. Za mě cajk
- výhoda
super
Vevor IMB1000UL
Přidáno: 16. července 2024
(naposledy upraveno 16. července 2024)
Zakoupeno v Allegro.cz
- Vypouštění zbytkové vody ze spodu přístroje .
Pracuje spolehlivě. Plní 100% účel pro který byl koupený.
fachá jak má
- NECHLADÍ
- Nevyrábí led
- Zboží je ještě krásnější než na obrázku
- Přepravní společnost nezacházela s balíkem jak měla, krabice, ve které byl zásobník ledu uložen, byla rozlepená a bouchnutá. Mrzí mě, že jsem výrobník ledu nemohla vyzkoušet a stále čekám na vyřízení.
- rychlý a tichý
- Zpočátku nízká kvalita ledových kostek
Vzhledem k tomu, že jde o jeden z nejlevnějších ledovačů, tak jde o dobrý produkt, i když...
Vyprodukovaný led je opravdu hodně malý a po vhození do vody se prakticky okamžitě rozpustí. Pokud se nádoba na vodu plní po rysku "max", ledovač, je při opětovném napouštění vody na další kostky zaleje zbytkovovou vodou a led se rozpustí. Takže doporučuji plnit nádobu na vodu maximálně do půlky a led ve sběrném košíku vydrží i do výroby dalších dávek.
Celkově jde o dobrý výrobek na občasné schlazení.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »