Nejnovější recenze ze sekce Výrobníky ledu
- Led vyrobí opravdu rychle a dá se říci, že je průhledný tak ze 75%. Toto jsem ani v této cenové kategorii nepředpokládal.
- Platíčko ledu vypadne jako monolit, na kostky ledu si ho musíte rozbít sami
Za ty peníze pro domácí použití v letních vedrech je to velmi dobrý produkt. Plato ledu udělá opravdu rychle a to jsem chtěl
nic
výborný
- dobrá cena, vše funguje, za 10minut první led.
Používáno krátce, zatím spokojenost.
- Cena, vzhled
- Po zapnutí se ozýval silný drnčivý, který nepřestal ani po vyrobení první dávky ledu. Odeslal jsem k výměně
Uvidíme po dodání nového kusů.
OK
jednoduchá obsluha, rychle vyrobený led
19.7. pořízen a je 4.8. 2024 a výrobník již led nevyrábí.
Nedostatkem zůstává, že nemohu najít cokoliv o platbě a tím jsem brzděn k reklamaci.
- jsem naprosto spokojená
Dobrý poměr cena-výkon.
Super věc
Máme ho týden a naprostá spokojenost.
doporučuji
Předražený ledovač který vyrábí tak malé trubičky ledu že se hned rozpustí a vadí při pití. NEBRAT!!!
Do třech tisíc seženete ledovač s možností výroby velkých kostek ledu.
Pro domácí použití výborný, dělá co má
- Vyrabi led strašně pomalu a v malém množství. Když vám přijde návštěva tak ani za dvě hodiny není schopen vyrobit dostatečné množství ledu.
- Srozumitelný návod
- Dobrý výkon
- Pracuje rychle
- Tlusté duté kostky ledu
- Kvalita a zpracování výrobku
- Dlouhá odpadová hadice, museli jsme zkrátit
Potřebovali jsme do firmy výrobník ledu, tento nám skvěle vyhovuje. Je rychlý, skladný, tichý a výkonný. Díky chladícímu systému v něm nakupený led vydrží jak dlouho je potřeba.
ventilek na vypouštění je úplně vespod, třeba vypouštět vodu s vědomím, že je třeba mít výrobník nad odtokem. Při samotné výrobě ledu byly první ledové kostky opravdu vyrobeny do 10 minut, ale byly takové křehké, tenké, měli jsme strach, že budou takové i všechny ostatní. Po delší době už z výrobníků vypadávají dobře vyrobené ledové kostky. Takže ve finále spokojenost. Účel plní výrobek dobře.
- Hlučný, ale funkční
- kompaktní velikost
- design
- přehledný display
- rychlá výroba
- dlouho po vypnutí udrží teplotu vyrobených kostek
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »