Nejnovější recenze ze sekce Výrobníky ledu
- Splnilo to na co to je
- nelze hodnotit po tak krátké době, ale ztím vše OK
Zatím spokojen.
- Vypadá dobře
- Dobrá cena
Zatím vyzkoušeno jednou, jednoduché ovládání, první kostky ledu byly docela rychle, uvidíme jak obstojí na párty
pro orientační výpočet: cca 60 kostek za hodinu
Nemame zadne srovnani s jinym produktem, s timto jsme velmi spokojeni, vyroba ledu velmi rychla, jak je v popisu produktu, lepe vyhovuje vetsi velikost kostek ledu, male kostky castecne roztaji; pomer ceny a funkcnosti naprosto vyhovujici, produkt plni nase ocekavani, pro rodinu 2-4 osoby vyhovujici
Pracuje podle očekávání
V létě nepostradatelný šikovný pomocník
Akorat tak vztekly,kdyz to prislo poskrabane.
Rychlá výroba ledu
rychlá a praktická zásoba ledu
Je hlučnější a pomalejší než Guzzanti... který nám po 5 letech odešel... ale na druhou stranu má jednodušší ovládání a stojí ani ne polovinu. Hučení ventilátoru je nepřetržité, člověk si snad zvykne. Takže za ty peníze celkem OK, uvidíme co vydrží.
- Běží, ale nevyrábí led! takže vracím
- Tichý provoz, relativně rychlá výroba ledu
- není chlazený prostor na vyrobený led, ale chápu, že za ty peníze to nejde ;-)
- Když jsem se ho naučila obsluhovat, tak fajn.
- Docela složitě popsaná obsluha. Poprvé mi nefungovalo míchání.
Chybí mi příklady použití, nebo nějaký recept na tříšť. Musela jsem informace shánět po internetu.
Jinak jsem s výrobkem spokojena.
- Skvělý přístroj
- Rychle zajistí osvěžení
Ten kdo výrobník balil by měl používat hlavu. Zabalit výrobek s chladící směsí a položit ho do krabice na bok je nad mé chápání
Chladící směs vytekla do krabice
Za 40 minut vyrobil přístroj 12 dkg kostek .... vrátila jsem ho ..... nefunguje podle technického popisu.
ale vrácení probíhá velmi dobře, dopravní služba funguje - byla jsem mile překvapena.
Kvalitní výrobek. Funguje jak má. Pěkný design.-
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »