Nejlevnější nabídky (15)
Recenze
Parametry produktu
Popis produktu
Pořádáte večírek a bojíte se, že brzy dojde led? Odteď už nemusíte. S výrobníkem ledu Sencor SIM 3400SS denně připravíte až 12 kg ledu a za pouhých 7–15 min budete mít k dispozici až 9 kostek. Koktejly, ledová tříšť nebo ledová káva s čerstvým ledem, to je pro kompaktní přístroj z nerezové oceli maličkost.
Hlavní parametry produktu:
- Vyrobí až 12 kg ledu za den
- 9 ks kostek ledu na cyklus (7–15 min)
- 2 velikosti kostek
- Odolné tělo z nerezové oceli
- Košík na led pro 500 g ledu
- Příkon 150 W
Kompaktní elegance v kuchyni
S ledovačem Sencor SIM 3400SS máte vždy po ruce kvalitní led. Tento odolný elegán z nerezové oceli je skvělé řešení pro menší kuchyně a díky svému designu dodá každému prostoru šmrnc.
Led na objednávku během chvíle
Chcete rychlé ledové osvěžení? Stačí napustit 1,8 l vody a za 7–15 min máte 9 kostek ledového osvěžení. A když kostek ve tvaru kloboučku a 2 velikostech potřebujete víc, výrobník zvládne až 12 kg ledu za den.
Ledová show přímo u vás doma
Máte rádi fascinující podívanou? Průhledné víko výrobníku vám umožní pozorovat tvorbu každé kostky. S přístrojem je tak zábava pro všechny. Pokud proces výroby sledovat nechcete, nevadí. Přístroj se po naplnění zásobníku (nebo když dojde voda) automaticky vypne.
S praktickou lopatkou proti zmrzlým prstům
Koš na led pojme až 500 g kostek. Lopatka na přenášení ledu vám zaručí pohodlné a hygienické používání bez přímého kontaktu s ledem.
Bez starostí s údržbou
Pro perfektní led je důležitá pravidelná údržba, kterou vám výrobník usnadní díky jednoduchému programu čištění. A pokud máte přebytečnou vodu, vypustíte ji snadno pomocí ventilu.
Ovládání bez námahy, led bez hluku
Nalijte vodu, stiskněte tlačítko, zvolte velikost kostek, a to je celé. Během výroby ledu si užijete klid, protože výrobník pracuje tiše s hladinou zvuku 55 dB.
Obsah balení
- Naběračka na led
- Vyjímatelný filtr
- Košík na led
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- asi 10 kostek za 15 minut
- praktické a jednoduché
- konstrukce a materiál
- zvládne vyrobit velké množství do zásoby
- Letní využití
- Velikosti kostek
- Rychlost zamražení
- Používání
- odolný a praktický
- snadná a rychlá výroba
- program čištění
- Používání
- rychlost výroby ledu
- velká kapacita
- nehlučí
- snadno se ovládá i čistí
- rychle vyrobí hodně ledu
- tichý provoz
- snadné ovládání i údržba
Doporučuje produkt
Výrobník ledu jsme s i pořídili po dohodě s manželem, protože milujeme nápoje s ledem, obzvláště v dnech, kdy je venku vedro. Obsluha je jednoduchá a výroba ledu rychlá. Vše funguje jak má a my jsme spokojeni.
Doporučuje produkt
Hodně často pořádáme letní večírky u nás na domě. Klasicky jsme jezdily na pumpy pro pytle ledu. Teď už nemusíme!
Po nalití vody máte do 15 min první várku ledu. již to zvládlo i celodenní provoz. Super věc.
Doporučuje produkt
Výrobník je doma, konečně! Miluju v létě ledovou kávu a příprava ledu je díky tomuto výrobníku opravdu snadná a navíc i rychlá. Příští víkend jsem domluvená na párty u nás na zahradě, tak se chystám všem připravit pořádný drink. Jsem ráda, že jsem si na léto pořídila.
Doporučuje produkt
Funguje skvěle a jednoduše. Na léto úplně geniální i co se oslav týče. Nezabírá ani tolik místa. Cena suprová. Moc díky.
Doporučuje produkt
Perfektní zásobník, který využívám hlavně na oslavy do drinků. Led je vyrobený za pár minut. Jeho výroba je tichá, takže to neruší a jeho údržba je snadná. Hodí se ho mít doma.
Doporučuje produkt
Tenhle výrobník ledu jsme si pořídili do naší kavárny a bez něj by to už fakt nešlo :D Je malej, skladnej, ale zvládne udělat velký množství ledu a to rychle. Led máme do limonád, ledovejch káv i smoothie, a tenhle stroj to s přehledem zvládá.